Huzarensalade

Huzarensalade

Ingrediënten voor 4 personen

  • kleine bloemkool heel fijn gesneden (keukenmachine) of 500 gram bloemkoolrijst
  • 200 gram cornedbeef
  • 1 schepje PowerSlim bouillon
  • Sjalotje fijngesnipperd
  • 3 eetlepels volle zaanse mayonaise
  • 1 eetlepel Mosterd Dille dressing PowerSlim
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 2 eetlepels fijngesneden zure augurkjes

Garnering

  • 2 eieren in plakjes
  • Sla
  • 2 tomaten in partjes
  • Komkommer
  • eventueel olijven
  • augurkjes (zure)
  • Paprikapoeder
  1. Kook de bloemkool gaar in water met een schepje PowerSlim bouillon.
  2. Spoel af met koud water en laat goed uitlekken in een vergiet.
  3. Doe de bloemkool in een schone theedoek en knijp al het vocht eruit.
  4. Meng de mayonaise en de PowerSlim dressing door de bloemkool.
  5. Voeg toe: kappertjes, augurkjes, cornedbeef.
  6. Roer goed door breng op smaak met peper en zout.
  • Leg de sla op een schaal, besmeer met wat mayonaise. Strooi wat paprikapoeder erover.
  • Garneer naar eigen smaak met ei, tomaten, komkommer, Olijven.

Eet smakelijk

De cornedbeef kan worden vervangen door tonijn(blikje op water), of hamblokjes (400 gram).