Japanse Noedelsoep met kipfilet

soup-2225143_960_720

Japanse Noedelsoep voor 1 persoon

  • 1 cm verse gember
  • ¼ rode peper
  • 125 gram kastanjechampignons
  • 75 gram Paksoi
  • 40/50 gram kipfiletreepjes
  • 1 pakje noedels PowerSlim
  • 1 eetlepel sojasaus
  • PowerSlimbouillon of kippenbouillon 500 ml
  • Zonnebloemolie 1 eetlepel
  • Peper en zout

Bereid de bouillon. Snijd of rasp de gember fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Snijd de kastanjechampignons in plakken. Verwijder de steelaanzet van de Paksoi en snijd de paksoi grof.Verhit de zonnebloemolie in een wok en fruit de gember en de rode peper 2-3 minuten op een middellaag vuur. Voeg de kipfiletreepjes toe en bak nog 2 minuten mee. Voeg de kastanjechampignons toe en de de paksoi en bak nog 2 minuten.Voeg de bouillon toe aan de wok. Voeg de noedels toe en laat zachtjes 10 minuten koken. Breng de soep op smaak met de sojasaus en peper en zout.