Lasagne

Ingrediënten

  • 1 doosje PowerSlim Lasagnebladen
  • 200 gram rundergehakt
  • 100 gram champignons in kleine stukjes
  • 1 ui gesnipperd
  • 100 gram courgette in blokjes
  • 2 tomaten in blokjes
  • 2 tenen knoflook geperst
  • 4 tl tomatenpuree
  • 50 gram groene paprika in stukjes
  • 4 el kruidenroomkaas light
  • 3 tl Italiaanse kruiden
  • verse basilicum
  • 1 1/2 el olijfolie
  • 200 ml kruidenbouillon PowerSlim
  • peper en zout

Verwarm de oven voor op 220 graden. Voeg de tomaat, knoflook, basilicum en Italiaanse kruiden samen en pureer deze met een staafmixer tot een saus. Olie in een pan verwarmen, bak het gehakt rul. Bak de champignons, ui, courgette kort mee. Voeg de tomatensaus en de tomatenpuree en de bouillon toe en laat kort even inkoken.

Ovenschaal invetten met olie. Begin en eindig met een laagje saus. Verdeel 4 el roomkaas over de bovenste laag saus. Laat de lasagne gaar worden (30 tot 40 minuten) in het midden van de voorverwarmde oven.