Rucola Omelet (Frittata)

Rucola omelet met geitenkwark

Ingrediënten

  • 70 gram rucola
  • 1/4 ui
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 eieren
  • zout/peper
  • 40 gram geitenkwark

 

  1. Spoel de rucola en schud de blaadjes droog. Verwijder de dikke steeltjes en hak fijn.
  2. Snipper de ui
  3. Verhit olijfolie in een vuurvaste koekenpan met antiaanbaklaag en fruit de ui.
  4. Voeg rucola toe en bak ongeveer 2 minuten mee. Neem de pan van het vuur en laat afkoelen
  5. Oven voorverwarmen op 200 graden
  6. klop de eieren schuimig in een schaal voeg zout en peper naar smaak toe. Giet het eiermengsel over de gebakken rucola en verdeel de geitenkwark in toefjes eroverheen. zet de pan in de oven en bak de frittata (omelet) in 15 minuten.

Deze omelet is koud ook lekker, dus makkelijk mee te nemen naar je werk bijvoorbeeld als lunch.