Yoghurt ijsje vanaf fase 2

Yoghurt ijsje met aardbeien en frambozen

untitled-design

Ingrediënten:

  • 350 gr Griekse yoghurt 
  • 100 gr verse aardbeien of diepvries
  • 50 gr verse frambozen of diepvries
  • 1 theelepel stevia
  • munt heel fijn gesneden

Doe de yoghurt in een mengkom en voeg hier de stevia aan toe. Roer dit goed door en proef even of het zoet genoeg is naar jouw smaak.

Snij de aardbeien in stukjes en doe de frambozen erbij in een apart bakje. Dit alles met een vork door elkaar mengen, prakken. Voeg het fruit bij de yoghurt en roer dit luchtig door elkaar, hoeft geen egale massa te worden. Schep de yoghurt in de ijsvormpjes. Zet de ijsjes 4 uur in de vriezer. De ijsjes zijn het lekkerst als je ze even uit de vriezer haalt voor je ze gaat opeten. 

Eet smakelijk