skip to Main Content

Ik ben Nanny op’t Hoog jouw PowerSlim coach in  Schijndel.

Wil jij gewoon lekker blijven koken, gezellig met je gezin mee-eten en tóch afslanken? Op een manier die je makkelijk kunt volhouden? En vind je het fijn om daarbij persoonlijk begeleid te worden? Ik ben er om je te helpen. Laten we snel kennismaken.

“Ik voel met energieker, zelfverzekerder, fitter, en straal meer zelfvertrouwen uit en voel me weer super vrouwelijk. FitaLiNa, super bedankt, heb er geen spijt van en raad het iedereen aan, die graag lekker in zijn vel wil komen te zitten, met het gewicht wat bij je past..”                         Jacqueline

PowerSlim: samen naar een goede balans

De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

  • Het grote aanbod aan producten. Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Ik help je graag om
    volop te variëren met heerlijke maaltijden.
  • Zes eetmomenten per dag.
  • Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten
    aan verbonden.

Even voorstellen:

Nanny op 't Hoog

(FitaLiNa Schijndel)

Hallo, ik ben Nanny op ’t Hoog, ik heb zelf vele methoden geprobeerd en zeg dan ook altijd je hebt levenslang, je moet altijd blijven opletten. Echter met PowerSlim is het gemakkelijker het doel te bereiken en vast te blijven houden, ten eerste vanwege het grote assortiment aan producten en vanwege de steun van mij als coach. Ik ben er ook voor je in stabiliteitsfase. Ik wil samen met jou, jouw doel bereiken en je stimuleren en helpen met veel tips uit de praktijk.

Benieuwd wat voor soort maaltijden je zoal kunt bereiden?

“Nanny zei ook als jij op gewicht bent dan begint mijn werk pas…en inderdaad nu zijn we 3 maanden verder en pas nu verandert mijn eetpatroon echt, lees ik etiketten en zie ik en ervaar ik dat er een heleboel dingen waarvan ik dacht dat ze gezond waren zoals bv peperkoek wel erg veel koolhydraten bevat. Die extra kilo’s waren er zo af, dankzij de goede en lekkere producten van PowerSlim. Dankzij de coaching van Nanny ben ik me nu heel bewust van wat ik in mijn mond stop”

Ans

Back To Top