
Mousse de Forel
Ingrediënten:
Bereiding:
Boen de sinaasappel schoon en trek met een canneleermesje of een scherp schilmesje 12 mooie slierten van de sinaasappel.
Rasp 1 eetlepel schil dun af.
Laat de griekse yoghurt uitlekken.
Snijd de forel in stukken en pureer deze met 2 tot 3 eetlepels Griekse yoghurt in de keukenmachine
Klop de rest van de Griekse yoghurt lobbig.
Voeg aan het forelmengsel mierikswortel en sinaasappelrasp toe voeg peper en zout naar smaak toe. Spatel de yoghurt erdoor heen
Doe de mousse in een spuitzak laat minimaal 1 uur in de koelkast opstijven.
Laat de slierten sinaasappel in wat water 5 minuten zacht koken en daarna op keukenpapier uit laten lekken.
Spuit op de amuselepel een toef forelmousse en garneer met sinaasappelschil en dille
Ook lekker in een amuseglaasje op een bedje van rucola