skip to Main Content

Nanny op 't Hoog

(FitaLiNa Schijndel)

Nanny is coach en heeft voedingsleer gestudeerd. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen. Zij heeft vele methoden geprobeerd en zegt ook altijd je hebt levenslang; je moet altijd blijven opletten. Echter met Power Slim is het gemakkelijker het doel te bereiken en vast te blijven houden; ten eerste vanwege de grote hoeveelheid producten ten tweede vanwege de steun van een coach die er zeker ook in de stabiliteitsfase voor je is. Nanny wil samen met jou, jouw doel bereiken en zal je hierbij stimuleren en helpen met veel tips uit de praktijk.

Lianne van der Donk-Korsten

(FitaLiNa Nuland)

Lianne heeft al van jongs af aan een passie voor koken en voor gezonde voeding. Ze kookt met natuurlijke ingrediënten, met veel aandacht voor de sauzen en toevoegingen. Lianne gebruikt zo min mogelijk voorbewerkt voedsel want daarmee krijg je ongemerkt vaak heel veel calorieën binnen. Zij vindt het een sport om zo natuurlijk mogelijk te koken zonder uren in de keuken te staan.

Haar doel is om cliënten op een positieve manier te coachen en samen te werken en streven naar een gewicht waar jij je prettig bij voelt.

Back To Top