skip to Main Content
Dinja

Precies 1 jaar geleden las ik op Facebook over Powerslim. Ik werd er erg nieuwsgierig naar en wilde er meer over weten. Als iemand mij 1.5 jaar geleden had gevraagd of ik niet eens moest gaan afvallen had ik nee gezegd. Ik zat lekker in mijn vel en voelde me prima (dacht ik). Tot ik behoorlijke rugklachten kreeg en het verstandiger was om af te vallen.

Dus zat ik op 22 juni 2016 bij Nanny voor informatie en een proefpakketje van 3 dagen. Erg enthousiast begon ik aan mijn nieuwe avontuur. Met soms vallen en opstaan had ik in 8 maanden een resultaat van -26 kilo bereikt.

In die 8 maanden leerde ik ook dat er door de jaren heen een heel verkeerd eetpatroon was opgebouwd. Verkeerde dingen eten zoals suiker en vet en te weinig groente. Ik heb dingen leren eten waarvan ik niet wist hoe ze smaakte en ben daar inmiddels ook aan gewend geraakt. Ondertussen blijf ik al 4 maanden netjes op gewicht. In het weekend zijn er echt wel snoepmomenten of uit eten gaan, maar ik kan mezelf op de maandag weer goed herpakken en dan is het er zo weer af.

Volgens mijn bmi zou ik nog meer kwijt moeten, maar dat wil ik zelf niet. Zo voel ik me fijn en blijf ik mezelf. Nu nog een aantal maanden onder controle blijven bij Nanny. Dat is ook fijn en geeft nog een stukje stimulans. Zonder hongerlijden en met goede wekelijkse begeleiding en support is het me gelukt en ben ik supertrots op mezelf en kijk ik regelmatig in de spiegel. Mijn complete garderobe is vernieuwd. (leuke bijkomstigheid) Inclusief ondergoed en zwemkleding. Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat!!

Back To Top