skip to Main Content
jacq-ervoor-erna

Ik kende de coach van FitaLiNa privé soms kwam dan PowerSlim ter sprake, maar ik dacht altijd, ach wat maakt het uit welk dieet je volgt, het is allemaal klets! Elk jaar viel ik zelf in Januari weer een paar kilo af om mijn skibroek weer lekker te laten zitten in Februari.

En daarna kwamen de kilo’s er toch weer aan. Toch maar een afspraak gemaakt en heb toen een 3 daags proefpakket van PowerSlim uitgeprobeerd. De producten stonden mij aan en ben toen met het starterspakket begonnen.

  • 6 eetmomenten op een dag en geen honger, lekkere producten
  • Je krijgt er ook een kookboek erbij en ook vele recepten
  • Een goede begeleiding van je coach, je kijkt uit naar de weegmomenten
  • Nu ik op gewicht ben heb ik ook helemaal geen trek in zoetigheid zoals bijvoorbeeld gevulde speculaas en pure chocolade; wat ik eerst niet kon weerstaan
  • Je leert anders te eten, je leert etiketten lezen, en krijgt van je coach goede tips
  • bewustwording van je eetgewoonten en je voeding

Het resultaat ik ben ik 6 weken 11 kilo afgevallen, en ben nu in de stabiliteitsfase. Mijn rolletjes zijn verdwenen, en ik ben op de juiste plaats afgevallen, dit is bij mij eerdere lijnpogingen nooit gelukt. Superblij ben ik met het resultaat.

Ik voel me energieker, zelfverzekerder, fitter, en straal meer zelfvertrouwen uit en voel me weer super vrouwelijk.

FitaLiNa, super bedankt, heb er geen spijt van en raad het iedereen aan, die graag lekker in zijn vel wil komen te zitten, met het gewicht wat bij je past.

Back To Top