skip to Main Content

Afvallen…..al zoveel geprobeerd en niets helpt echt….niets is lang vol te houden…maar toch….er moet gewicht af…

Ik wordt getriggerd door de actie met een 3 dagen pakketje. 3 dagen proberen dat klinkt goed…

Het is allemaal lekker het lijkt weinig maar toch geen honger helemaal niet zelfs en een goed resultaat zelfs al na 3 dagen. Ik besluit door te gaan, heb direct al een aantal inzichten:

Mijn hoeveelheden zijn veel te groot
Door grotere hoeveelheid eiwitten geen honger
Suiker doet meer kwaad dan vetten.
Wat opvalt bij PowerSlim alles is goed uitgewerkt, mooie duidelijke brochures, goede en lekkere producten, mooi kookboek, duidelijke fasekaarten, zelfs complete weekmenu’s en goede uitleg door de coach. Kortom een mooi totaalplaatje.

Het afvallen in fase 1 gaat redelijk snel je wordt enorm gemotiveerd door de enthousiaste coach in mijn geval Nanny, die geven tips, denken met je mee en appen en altijd terug bij vragen en die had ik veel. Het mooiste moment was het moment waarop ik mijn streefgewicht bereikt had en nog even de foto onder ogen kreeg hoe ik eruit zag toen ik begon….wat een verschil…

Niet alleen in gewicht maar ook in uitstraling. Ik ben veel fitter, energieker en blijer.

Ik zit al een tijdje in fase 3 (gewichtsbehoud) en het gaat goed. Natuurlijk is het soms moeilijk je hebt levenslang en toch lekker in balans met af en toe uit de band springen en dan weer even streng zijn, ik geloof dat mijn gewoonten definitief verandert zijn en dat ik dit vol kan blijven houden.

Back To Top