skip to Main Content
Keetje

Een nieuwe zaak FitaLiNa,  onze nieuwsgierigheid was gewekt,  op verantwoorde wijze met de producten van PowerSlim. De koe bij de horens gevat, en meteen een afspraak gemaakt. Ik kon mijn pakketje ophalen, en ben pas de week erop gestart. Ik had dus nog een extra weekend om me voor te bereiden, want je moet het wel zelf willen, afvallen. Ik was erg gemotiveerd om te starten. Ik ben begonnen met een 3-daags proef pakket. Afvallen, zonder honger werkt echt zeer motiverend.

Om een lang verhaal kort te maken, je valt gewoon ziende ogen af, terwijl je niet veel moeite hoeft te doen. Jawel, je moet producten eten en drinken van PowerSlim aangevuld met veel groenten en/of vlees of vis, maar dat is echt geen straf hoor! Ik werd me bewust van mijn eigen eetpatroon en eetgewoontes. Inmiddels was ik na 5 maanden al 18 kg kwijt (ik weet niet wie ze heeft) en heb een ander eetpatroon gekregen. Ik heb telkens gezegd, ik wil die kilo`s niet meer terug. Dit verhaal is zoals het is en als je de foto`s ziet kun je het bijna niet geloven, althans ik zag zoiets ook weleens voorbijkomen en dacht, ja, dat zal wel??? Maar het is echt waar, je hebt wel “levenslang”, want je moet wel op blijven letten. Maar ik eet gerust ook weleens iets lekkers (pepernoot of zo) maar ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken, zodat ik niet meer alles zomaar onbewust opeet.

Wat ook erg motiverend was en is, zijn je kleren. Ben er een keer in de nacht voor opgestaan om kleren te passen die voorheen te strak zaten en die pasten dan weer, maar nu zijn deze kleren ook al weer te groot. Heb nu een prachtige jurk gekocht, maat 38/40. Ook mijn ringen heb ik kleiner moeten laten maken. Wat zeker heel belangrijk is geweest, is mijn thuisbasis en mijn  coach.

Het is wel prijzig het PowerSlim pakket, maar het werkt en wat is er het belangrijkste in je leven? Jij zelf toch?

Back To Top