skip to Main Content
naomi 1

Naomi Nooijen, uit Schijndel
“Ik ben eindelijk trots op mezelf om wie ik ben!*”

Mijn naam is Naomi Nooijen. Als kind heb ik altijd een normaal gewicht gehad. Totdat ik naar de middelbare school ging. Dit was voor mij namelijk geen fijne tijd. Ik werd veel gepest, waardoor ik veel emotie heb weg gegeten. Op de middelbare school was het niet moeilijk om ongezond te eten doordat de kantine vol ligt met ongezonde voeding en frisdrank. Dit zorgde ervoor dat ik steeds zwaarder werd.

Ik had het eigenlijk helemaal niet in de gaten dat ik wel erg zwaar was geworden, tot het moment dat mijn moeder zei dat mijn buik wel erg over mijn broek hing. Dit was voor mij het keerpunt, hier moest ik iets aan doen. Een tijdje heb ik zelf geprobeerd om gezonder te gaan eten, maar dit bleek zonder hulp toch niet zo makkelijk als ik zelf dacht.

Op Facebook zag ik een bericht van FitAlina voorbij komen en ik heb meteen een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek met PowerSlim coach Nanny. De wekelijkse afspraak met mijn coach was voor mij erg fijn. Hierdoor bleef ik gemotiveerd om door te gaan. Door de leuke klik die ik had met Nanny kon ik veel met haar bespreken. Nanny heeft mij geleerd om mijn zelfvertrouwen terug te winnen en te genieten van het leven. Telkens wanneer ik bij haar langs kwam was Nanny zo enthousiast, soms nog meer dan ik zelf was. Ik ben nu heel blij met het eindresultaat en eindelijk trots op mezelf om wie ik ben.

Back To Top