skip to Main Content
nienke-ervoor-en-erna

Op zich zat ik lekker in mijn vel, maar toch heb ik op een gegeven moment een afspraak gemaakt bij FitaLina. Tijdens de intake werd me het PowerSlim programma uitgelegd. Het programma sprak me aan, dus ging ik het 3-daagse proefpakket proberen. Het weekend heb ik de tijd genomen, om rustig te gaan denken of PowerSlim bij me paste, en alle informatie doorgenomen.

Want je moet het zelf wel echt willen. Maandag 9 januari van start gegaan met het proefpakket en het resultaat mocht er zijn! 2,4 kilo lichter in 3 dagen! WOW! Dit had ik zelf niet gedacht. Ik wilde er eerst niks van weten want ja waarom zou ik moeten afvallen? Ik ben toch leuke meid met een mooi lichaam…? Maar ik zag het zelf nu ook in.. De knop was meteen om en ik wilde deze strijd tegen de kilo’s aangaan.

Meer eten in plaats van minder eten, wie wilt dat nou niet! Je hoeft er niet veel voor te doen om op een gezonde manier af te vallen. Met de producten van PowerSlim in combinatie met veel groenten, vis of vlees, het is even wennen maar het is zeker geen straf.

Powerslim is best prijzig… maar hier zit dan ook de wekelijkse begeleiding van FitaLiNa bij in. Je leert wat gezonde keuzes zijn, en naar mate je verder in de fases komt, worden de PowerSlim momenten vervangen, door gezonde verantwoorde maaltijden en tussendoortjes.

Ik ben bewuster gaan kijken naar voedingsmiddelen en wat voor voedingsstoffen daar nu in zitten. Ik weet nu precies welke ‘gezonde’ tussendoortjes ik mag hebben.

Ik was al dol op shoppen, maar nu al helemaal! Nu pas ik het gewoon als ik iets leuks zie. Eerst was het nog een twijfel, van ja zou ik dit passen? Maar nu heb ik die twijfel niet meer. Van maatje 42/44 naar maatje 36/38. Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen. Maar zie nu het resultaat. 25 kilo minder.

Ik voel me fitter, gezonder, energieker , zelfverzekerder en straal meer zelfvertrouwen uit. Ook voel ik me nog eens super vrouwelijk.

Wil jij dit nou ook? Wil jij die strijd tegen de kilo’s aan? Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij FitaLiNa! En wie weet zit en voel jij je net zoals ik super in mijn vel! Want niets smaakt zoeter dan succes vol afvallen.

Back To Top