skip to Main Content

Samen gaan we ervoor.

Je leert samen lopen, fietsen zwemmen enz. Dus ook als je weer gezond gewicht wil gaan verliezen, ben je bij FitaLiNa Nuland aan het juiste adres.

Ik ga je helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan, zodat je in de zomer weer fit bent.

Start met PowerSlim en ik begeleid jou bij het behalen van jouw afslankdoel.
Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.
De top 3 dingen van het PowerSlim programma, die klanten ervaren:

  • Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten
    supermakkelijk. (Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden).
  • Zes eetmomenten per dag.
  • Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

Afslanken doen we samen! Even voorstellen:
Hallo ik ben Lianne van der Donk-Korsten, jouw persoonlijke coach. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. En na het behalen van je doel, blijf ik je begeleiden. Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem contact met me op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek;  lianne@fitalina.nl   06 13 74 79 46

 

Back To Top