skip to Main Content

Power Slim is een afslankmethode die met een eigen productlijn werkt.. De samenstelling van de Power Slim producten, (koolhydraatarm en eiwitrijk) zorgen ervoor dat het lichaam vet gaat verbranden en dat je spiermassa blijft behouden, en je stofwisseling hoog blijft. Wij, Lianne en Nanny, de afslankcoaches van FitaLiNa zorgen voor de persoonlijke begeleiding. Het programma heeft 3 fasen met 6 eetmomenten per dag.

Hoe werkt Power Slim?

Power Slim betekent niet minder eten, maar anders eten.

Je hebt keuze uit meer dan 120 verschillende producten, van muesli, yoghurt, broodjes en repen tot pasta, heerlijke smoothies, desserts. Als zoetstof gebruikt Power Slim stevia. (zoetstof gemaakt uit een plantje).

Bij de lunch en de avondmaaltijd, voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.

Je begint met een starterspakket met daarin 45 producten in verschillende smaken. Zo kun je kennis maken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt.

Ook zit er in dit pakket een brochure met uitleg en het Power Slim kookboek, met 14 handige voorbeeld weekmenu’s en meer dan 80 lekkere recepten.

Na het starterspakket kun je zelf wekelijks je menu samenstellen met de producten die jij lekker vindt. In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij Power Slim juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag, om de 2,5 uur. Verbaasd? Probeer het maar en je zult het zien, vele duizenden mensen gingen je voor.

Back To Top