skip to Main Content

Power Slim is een afslankmethode die met een eigen productlijn werkt.. De samenstelling van de Power Slim producten, (koolhydraatarm en eiwitrijk) zorgen ervoor dat het lichaam vet gaat verbranden en dat je spiermassa blijft behouden, en je stofwisseling hoog blijft. Ik ga je helpen door middel van  persoonlijke begeleiding gedurende het traject.

Hoe werkt Power Slim?

Power Slim betekent niet minder eten, maar anders eten.

Je hebt keuze uit meer dan 120 verschillende producten, van muesli, yoghurt, broodjes en repen tot pasta, heerlijke smoothies, desserts. Als zoetstof gebruikt Power Slim stevia. (zoetstof gemaakt uit een plantje).

Bij de lunch en de avondmaaltijd, voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.

Je begint met een starterspakket met daarin 7 dagdoosjes met een elk doosje 6 producten, een Powerslim-kookboek en de benodigdheden die jou tijdens de eerste week op weg helpen.

Na het starterspakket kun je zelf wekelijks je menu samenstellen met de producten die jij lekker vindt. In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij Power Slim juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag, om de 2,5 uur. Verbaasd? Probeer het maar en je zult het zien, vele duizenden mensen gingen je voor.

Back To Top